Phone: (+30) 2109902272   Mail: info@protonyx.com

χρειάζεστε μεγαλύτερη ταχύτητα upload;

in-house hosting

Οι υπηρεσίες comBOX προσφέρουν πρωτοποριακά γρήγορο upload σε οικονομική τιμή.

Το upload είναι ακριβό: ένας από τους λόγους για τους οποίους οι περισσότερες εταιρίες δεν επιλέγουν να φιλοξενήσουν υπηρεσίες στο δίκτυό τους.

Οι υπηρεσίες comBOX, με την τεχνολογία Virtual Leased Line, δημιουργούν μια εικονική μισθωμένη γραμμή, η οποία παρέχει υψηλές ταχύτητες upload και μέγιστη αξιοπιστία, με τη σύνθεση πολλαπλών γραμμών DSL και 3G. Η εικονική μισθωμένη γραμμή μπορεί να υποστηρίξει κρίσιμες, για τη λειτουργία της επιχείρησης, ηλεκτρονικές υπηρεσίες που φιλοξενούνται τοπικά (Exchange, SQL, ERP services), ενώ παρέχει bandwidth που καλύπτει ακόμα και την καθημερινή μεταφορά HD media content.

Το πακέτο υπηρεσιών comBOX VLL υποστηρίζει την τοπική φιλοξενία υπηρεσιών και ταυτόχρονα παρέχει σταθερή και ταχύτατη πρόσβαση στο internet.

έξυπνο bandwidth

Ένα εταιρικό δίκτυο μπορεί να έχει πολλούς χρήστες, πολύπλοκη δομή και μεγάλη διακίνηση δεδομένων. Το σύστημα Bandwidth Management, εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του δικτύου αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών που φιλοξενούνται τοπικά, δίνοντας προτεραιότητα και εγγυημένη ταχύτητα (guaranteed bandwidth) στα δεδομένα, ανάλογα με το είδος και την προέλευσή τους. Έτσι, οι χρήστες απολαμβάνουν ένα γρήγορο δίκτυο, χωρίς να επιβαρύνουν τη λειτουργία των φιλοξενούμενων υπηρεσιών (VoIP centers, file services, databases, ERP systems).

μέγιστη διαθεσιμότητα

Οι φιλοξενούμενες υπηρεσίες ενός εταιρικού δικτύου πρέπει να είναι συνεχώς online, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιάσουν οι επιμέρους χαμηλού κόστους συνδέσεις ή το χρησιμοποιούμενο hardware. Για την επίτευξη του μέγιστου uptime, οι υπηρεσίες comBOX χρησιμοποιούν τον αλγόριθμο Smart Failover, ο οποίος διασφαλίζει τη συνδεσιμότητα του δικτύου και την αδιάκοπη πρόσβαση στις εσωτερικές υπηρεσίες της επιχείρησης. Επιπλέον, με την τεχνολογία High Availability Clustering, είναι δυνατή η αποφυγή της διακοπής της πρόσβασης σε περίπτωση βλάβης hardware.

ασφάλεια

Η φιλοξενία servers, ειδικά όταν χρειάζεται να είναι προσβάσιμοι από το internet, απαιτεί τη διασφάλιση του εταιρικού δικτύου έναντι σε κακόβουλες ηλεκτρονικές επιθέσεις. Οι υπηρεσίες comBOX μπορούν να δώσουν τη λύση, με την ενσωμάτωση και παραμετροποίηση δύο λειτουργιών που βασίζονται σε διεθνή standards ασφάλειας. Οι λειτουργίες αυτές υλοποιούνται σε κομβικό σημείο της εταιρικής δικτυακής υποδομής, αφού οι υπηρεσίες comBOX παρέχουν τη συνδεσιμότητα με τα υπόλοιπα γραφεία ή το internet. Η λειτουργία Virtual Private Networking δημιουργεί ένα προστατευμένο δίκτυο για τα εσωτερικά εταιρικά δεδομένα, ενώ η λειτουργία Advanced Firewall επιτρέπει εξελιγμένους χειρισμούς σε όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κινήσεις δεδομένων.

Case studies: Τοπική φιλοξενία υπηρεσιών

  • Χαϊδεμένος ΑΕΒΕ Γραφικές Τέχνες >

    Έντονη ανάγκη για υψηλή ταχύτητα upload για την φιλοξενία bandwidth intensive εφαρμογών (Printempo) και ανταλλαγές αρχείων μέσω FTP. Διαβάστε περισσότερα
  • Maddog Secure Document Storage >

    Προκειμένου να παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση σε πελάτες στις τοπικές υπηρεσίες πληροφορικής, η εταιρεία χρειάζεται μια ασφαλή, υψηλής διαθεσιμότητας σύνδεση στο Internet, ώστε να πληροί τις προδιαγραφές του πρότυπου ISO 27001 και να παρέχει αδιάλειπτη απομακρυσμένη πρόσβαση σε σημαντικές επιχειρηματικές εφαρμογές. Διαβάστε περισσότερα
  • Aerotel Contact Center >

    Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες online call center σε επιχειρήσεις παρέχοντας μία ηλεκτρονική πλατφόρμα predictive dialer για τηλεφωνικές πωλήσεις. Οι agents του τηλεφωνικού κέντρου είναι απομακρυσμένοι χρήστες (Road warriors) οι οποίοι εξυπηρετούν τις κλήσεις μέσω VoIP τεχνολογίας απο τον χώρο τους. Ο μεγάλος αριθμός των online agents που εκτελούν ταυτόχρονα τηλεφωνικές κλήσεις απαιτεί υψηλό bandwidth και QoS τόσό στο upload όσο και στο download στο σημείο φιλοξενίας του τηλεφωνικού κέντρο για βέλτιστη μετάδοση της φωνής και υψηλή αξιοπιστία ώστε να μην διακόπτονται οι ενεργές κλήσεις Διαβάστε περισσότερα
  • 1
-
Video Presentation
Cookie Policy