Phone: (+30) 2109902272   Mail: info@protonyx.com

εταιρικά νέα

22 Μαϊ

Η Protonyx Data Services θα παρουσιάσει καινοτόμες λύσεις της τεχνολογίας comBOX Virtual Leased Line, ειδικά για το χώρο της ακτοπλοΐας και της ναυτιλίας.

14 Μαρ

Η Protonyx Data Services θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση CeBIT στη Αννόβερο της Γερμανίας για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή, καινοτόμο τεχνολογία “comBOX Virtual Leased Line” και τα καινούρια πακέτα λύσεων comBOX.

10 Μαρ

Συνεπής στις ανάγκες πρόσβασης στο Internet αλλά και μείωσης του λειτουργικού κόστους των σύγχρονων επιχειρήσεων, που ολοένα γίνονται μεγαλύτερες, η Protonyx Data Services ανακοινώνει την συνεργασία της με μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας τροφίμων, τη “Νιτσιάκος”.

03 Μαρ

Ο Όμιλος ALDEMAR RESORTS αποτελεί νέο στρατηγικό συνεργάτη στον τομέα του Τουρισμού, που εντάσσεται στο πορτοφόλιο της Protonyx Data Services, της πλέον πρωτοπόρου επιχείρησης δικτυακών υπηρεσιών και προϊόντων για γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

21 Ιουν

Με μια σημαντική συνεργασία με τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, η Protonyx Data Services εισέρχεται στο χρηματοπιστωτικό κλάδο, για να προσφέρει την καινοτόμο τεχνολογία “comBOX Virtual Leased Line”.

02 Ιουν

Μια νέα συνεργασία στο κανάλι των Value Added Reseller partners, ανακοινώνει η Protonyx Data Services ΑΕ, η οποία έρχεται να προστεθεί στο συνεχώς αναπτυσόμμενο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

07 Μαρ

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016, η Protonyx Data Services παρουσίασε τις κινήσεις της στο εξωτερικό, στην εκπομπή «Πρωτό-τυπα» στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

22 Φεβ

Σε μία νέα πρόκληση ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία η ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών bandwidth bonding & optimization, Protonyx Data Services εγκαινιάζοντας μία ακόμα συνεργασία εκτός ελληνικών συνόρων με την ΑΑΚ (AarhusKarlshamn). Πρόκειται για μία πολυεθνική βιομηχανία, υψηλών προδιαγραφών με διεθνές πελατολόγιο, που δραστηριοποιείται στο τομέα της επεξεργασίας τροφίμων και εδρεύει στη Σουηδία, ενώ παράλληλα διατηρεί γραφεία και μονάδα παραγωγής στην Μπουρκίνα Φάσο (Δυτική Αφρική).

03 Νοε

Οι επιχειρήσεις μπορούν να συνδυάσουν πολλές δορυφορικές συνδέσεις για να πετύχουν μεγαλύτερο bandwidth

27 Οκτ

Την Τρίτη 26/10/2015 η Protonyx Data Services, παρουσίασε τις υπηρεσίες comBOX στην εκπομπή "Αναμενόμενα και Μη", στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

13 Οκτ

Με δύο νέες συνεργασίες η ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών bandwidth bonding & optimization, Protonyx Data Services, διευρύνει το πελατολόγιο της αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι ο επιχειρηματικός κόσμος εμπιστεύεται την πρωτοποριακή τεχνολογία comBOX Virtual Leased Line.

02 Ιουν

Η Protonyx Data Services μέσω της τεχνολογίας comBOX VLL, είναι περήφανος χορηγός του 7ου Συνεδρίου The Green Connected World με τίτλο “The shape of cloud to come”, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 4 Ιουνίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel. 

03 Δεκ

Η Protonyx Data Services, αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία του «ΟΔΥΣΣΕΑ», του 1ου Κινητού Εργαστηρίου Ενημέρωσης Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας στην Ελλάδα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέρει την καινοτόμο τεχνολογία στην Ελλάδα - comBOX VLL™ - η οποία υλοποιεί Real Bandwidth Bonding & Optimization των γραμμών 3G & Satellite των τηλεπικοινωνιακών παρόχων.

11 Νοε

Management – Reporting – Monitoring GUI των un-managed υπηρεσιών comBOX VLL

Η ραγδαία ανάπτυξη των cloud services και η γενικότερη τάση για τη μεταφορά των εταιρικών δεδομένων στο cloud, δημιουργεί ένα νέο περιβάλλον συνεργασιών και συνδυαστικών υπηρεσιών. Είναι πλέον γεγονός ότι οι σύγχρονοι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι λειτουργούν πλέον και ως διανομείς και integrators διαδικτυακών προϊόντων και υπηρεσιών δημιουργώντας συνεργασίες με cloud service providers και software houses συνδυάζοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για την παροχή ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων ως managed services.

10 Νοε

Παρουσίαση των un-managed υπηρεσιών comBOX VLL, για τη δημιουργία Cloud-Ready-Networks

Η Protonyx Data Services, στα πλαίσια της χορηγίας στο 16ο Συνέδριο Infocom World 2014, έκανε επίσημη παρουσίαση των un-managed υπηρεσιών comBOX VLL. Μέσα από την εξέλιξη της αγοράς του Software Defined Networking (SDN) σε παγκόσμιο επίπεδο, οι σύνεδροι είδαν την τάση στο επίπεδο δικτυακών υποδομών και λύσεων, και πως η τεχνολογία comBOX VLL τοποθετείται στο τοπίο.

15 Οκτ

Η Protonyx Data Services, συμμετέχει και φέτος σαν περήφανος χορηγός του 16ου Συνεδρίου Infocom World 2014 με τίτλο “Techonomy - Time for Synergies?”, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 21 Οκτωβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Video Presentation
Cookie Policy